Over ons

Eagle Success Books

Het team van Eagle Success Books helpt ondernemers die een boek willen schrijven. Tijd is kostbaar, dus je wilt dat boek zo effectief mogelijk schrijven.

Wij geloven in de kracht van woorden en dat woorden levens kunnen veranderen. Onze coaches begeleiden het hele schrijfproces van idee tot uitvoering, zodat jouw kennis en ervaring in boekvorm een breder publiek kan bereiken.

Een boek schrijven, daar komt meer bij kijken dan alleen wat zinnen achter elkaar plakken. De kwaliteit van je boek zegt iets over jou en je onderneming, dus werken we samen met professionele coaches, redacteuren en uitgevers die hun vak verstaan.

Wij ondersteunen de schrijvende ondernemer door middel van seminars, personal coaching en redactie. Samen streven we naar het maken van een succesvol expertiseboek dat je ook als marketingtool kunt inzetten in je business.

Jannie van den Boogaard

Coach Jannie van den Boogaard

Een boek is meer dan een verhaal of het delen van kennis. Een goed boek kan levensveranderend zijn voor de lezer, daar streef ik naar. Ik help om de boodschap uit de brei van informatie te filteren. Het is boeiend om te zien hoe de schrijvende ondernemer zich tijdens de coaching ontwikkelt. Door het uitbrengen van zijn boek onderscheidt hij zich in zijn vakgebied, wat een goede basis is om expertise status op te bouwen.

Profielfoto Marjolein

Coach Marjolein Westerterp

Iedereen kan schrijven en zijn stem laten horen. Ik ben de stok achter de deur, de motivator in woord en daad en samen zorgen we ervoor dat het boek wordt zoals jij voor ogen had en zelfs beter. Lukt dat niet alleen, dan gaan we er samen voor zitten. We bouwen jouw input, jouw expertise om tot een boek dat het waard is om het daglicht te zien. Dat kan in 90 dagen, maar dat kan ook in 1 week als jij dat wilt.